Paariskahesed pääsesid Luzernis veerandfinaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo
Kaspar Taimsoo Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna startis Šveitsis Luzernis sõudmise maailmakarikasarja viimane, kolmas etapp. Esimeste Eesti võistkondadena käisid võistlemas kaks paarisaeru kahepaati, kes mõlemad pääsesid edasi 24 parema sekka.


Eesti esimene paatkond ehk Kaspar Taimsoo ja Allar Raja osalesid kolmandas eelsõidus ja jäid seal ajaga 6.28,61 võimsa Uus-Meremaa duo Cohen/Sullivani (aeg 6.23,24) järel teiseks.

Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson startisid viiendas sõidus ning lõpetasid šveitslaste Vonarburgi ja Stoferi (6.25,52) ning argentiinlaste Suareze ja Rosso (6.27,28) järel ajaga 6.33,07 kolmandana.

Paariskaheseid on maailmakarikavõistluste stardis 28. Igast eelsõidust pääses edasi veerandfinaali kolm paremat, nendes seas mõlemad Eesti paatkonnad.

Haigusest kosunud Kaspar Taimsoo sõnul liikus paat eelsõidus päris korralikult. «Teravust jagub, veidi teeb muret vastupidavus distantsi keskel,» selgitas viljandlane. «Eks näis — hommikune sõit polnud paha.»

Veerandfinaalid sõidetakse täna Eesti aja järgi alates kell 19.42.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles