Linn nõuab hingusele läinud veepargi tarvikute ärakoristamist

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn nõuab, et ettevõtja veepargi konstruktsioonid ja vees kummuli aetud trampliini, mida noored viimasel ajal liumäena on kasutanud, minema viiks.
Linn nõuab, et ettevõtja veepargi konstruktsioonid ja vees kummuli aetud trampliini, mida noored viimasel ajal liumäena on kasutanud, minema viiks. Foto: Joel Urbel / Sakala

Kui eelmisel suvel lubasid Paala järve ääres veespordivõimalust pakkunud ettevõtjad, et järgmisel aastal kindlasti jätkatakse, siis praegu valitseb nende püstitatud terasmastide juures vaikus.

Eile hommikuks oli keegi ümber ajanud ka järve keskel asuva trampliini, mida noored ujujad viimasel ajal meelsasti liumäena kasutasid.

Kahel eelmisel aastal viljandlastele trossisüsteemi abil veelauaga üle järve sõitmise võimalust pakkunud osaühingu Viljandi Veepark juht Rome Arumaa keeldus Sakalale selgitamast, miks park sel aastal suletuks jääb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles