Sisustuskaubamaja on 43 miljoni krooniga sundmüügis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Home Gallery kaubamaja avati 2008. aasta alguses ja seal tegutseb ka suur elektroonikakaupade pood.
Home Gallery kaubamaja avati 2008. aasta alguses ja seal tegutseb ka suur elektroonikakaupade pood. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohtutäitur Kaire Põlts müüb suulisel enampakkumisel 43,2 miljoni kroonise alghinnaga Viljandi sisustuskaubamaja Home Gallery hoonet koos parklaga, mis kuulub mullu sügisel pankrotistunud AS-i Leviehitus tütarettevõttele Sakala Property Group OÜ.

Müüdavas hoones aadressil Leola 53 tegutseb sisustuskaubamaja Home Gallery, milles on kaheksa mööbli-, elektroonika- ja ehitusmaterjalide poodi. Hoone asub 2803-ruutmeetrisel krundil. Selle juurde kuuluva parkla 2416-ruutmeetrine kinnistu asub aadressil Leola 55.

Kinnistutele on seatud 79,35 miljoni kroonine hüpoteek AS-i Hansapank kasuks. Enampakkumine on 2. augustil.

Ühtlasi müüb pankrotihaldur Terje Eipre 19. juulil toimuval suulisel enampakkumisel osa Sakala Property Groupist, mille nimiväärtus on kaks miljonit krooni, kuid mis pannakse oksjonile ühekroonise alghinnaga.

Pärnu maakohus kuulutas ehitusfirma Leviehituse pankroti firma enda avalduse alusel välja mullu septembris.

Leviehituse ajutise pankrotihalduri Eipre sõnul ulatusid Leviehituse kohustused toona võlausaldajate ees kuni 65 miljoni kroonini. Ta lisas, et Leviehitusele kuuluva vara väärtus ei ületa ilmselt 50 miljonit krooni.

Leviehituse majandusaasta aruande kohaselt oli ettevõtte 2008. aastal 56,6 miljoni krooniga kahjumis, 2007. aastal oli firma veel 32 miljoni krooniga kasumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles