Pargipingil võib juua ja magada niikaua, kuni see kedagi ei häiri

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis hakkab praegusel soojal ajal silma päris palju napsitajaid. See pilt on tehtud Valuoja pargis.
Viljandis hakkab praegusel soojal ajal silma päris palju napsitajaid. See pilt on tehtud Valuoja pargis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba kaks nädalat võib Eestis enamikus avalikes kohtades alkoholi juua ja purjuspäi ringi käia. Kuigi politsei sõnul vastuvõetud seadusepunkt kainestusmaja klientide arvu kasvatanud ei ole, hakkab linnapildis napsisõpru silma varasemast rohkem.

Viljandis Paalalinnas elav eakas Valve Lehik käib tihti turul ja läheb sinna läbi Valuoja pargi. «Viimasel ajal olen tõesti sageli märganud mehi, kes koos kaaslastega joovad, ja mõni käitub väga rumalasti. Kuhu küll selline asi kõlbab?» on ta nõutu. «Eks seda joomist oli mõneti ka enne, aga nüüd on vaatepilt eriti kole. Ei taha mõeldagi, mida turistid arvavad, kui seda näevad.»

Vanaproua kirjeldatud vaatepilti võib näha teisteski avalikes parkides ja tänavatel. Ühtelugu on ka mõni mees või naine liigsest vägijoogiannusest pingile tukkuma jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles