Piknik toob Valdur Mikita Marana aeda

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kell 11 esinevad raamatukogupiknikul Vastemõisa lähistel Ilbaku külas Marana kollektsioonaias semiootik ning keele- ja loodusemees Valdur Mikita, noor pärimusmuusik Mari Tammar ja kirglik lillekollektsionäär Mati Rang.

Laupäeval kell 11 esinevad raamatukogupiknikul Vastemõisa lähistel Ilbaku külas Marana kollektsioon­aias semiootik ning keele- ja loodusemees Valdur Mikita, noor pärimusmuusik Mari Tammar ja kirglik lillekollektsionäär Mati Rang.

Ehkki enda meelest kirjutas Valdur Mikita teose «Lingvistiline mets» niširaamatuks, on see osutunud äärmiselt populaarseks ning selle müstiline ja positiivne õhustik on hulga südameid võitnud.
Pikniku korraldaja, Vastemõisa raamatukogu juhataja ja Marana kollektsioonaia perenaine Merle Rang tunnistas, et väga hõivatud Valdur Mikitat kohale meelitada ei olnud lihtne.
«Ta nõustus viimaks, sest ta emal on 11. juulil sünnipäev, seega oli tal nii ehk naa plaanis kodukanti Viljandimaale tulla,» kõneles Merle Rang.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles