Rootsi viies koht on uhkem kui Soome neljas

, autospordihuvilinemotospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur on seni osalenud kahel rallikrossi maailmameistrivõistluste etapil ning teeninud neljanda ja viienda koha. Kokkuvõttes on ta praegu kümnes.
Janno Ligur on seni osalenud kahel rallikrossi maailmameistrivõistluste etapil ning teeninud neljanda ja viienda koha. Kokkuvõttes on ta praegu kümnes. Foto: Rando Kall / fotovabrik.ee

Karksi-Nuiast pärit Janno Ligur lõpetas Rootsis peetud rallikrossi maailmameistrivõistluste etapi küll koha võrra tagapool kui nädal varem Soomes asetleidnud osavõistluse, kuid peab seda tulemust väärtuslikumaks.

«Kouvolas oli märg rada ja seal oli tugevamatele lihtsam vastu saada. Höljeses oli rohkem võistlejaid ning sealne rada on Soome omaga võrreldes raskem: see on hästi tehniline ja pikk ning kiirus küünib seal 160 kilomeetrini tunnis,» loetles krossisõitja põhjusi, miks Rootsis saadud viies koht tundub talle suurema saavutusena kui Soome neljas tulemus.

Tehniline viperus võttis pjedestaalikoha

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles