Majaomaniku esindaja: linnavalitsuse väited ei vasta pehmelt öeldes tõele

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Laane
Aleksander Laane Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna tänav 8 maja juriidilise omaniku esindaja ja katusetööde organiseerija Aleksander Laane soovis Sakala küsimustele vastata kirjalikult. Oma kommentaarides kordab ta juba varem välja öeldud seisukohta, et linnaametnikele esitatud projekt lihtsalt ei meeldi.

Viljandi linn on teinud teile neli ettekirjutust ning nõudnud Tallinna tänav 8 maja rekonstrueerimise katkestamist, sest linnavalitsus pole andnud selleks ehitusprojekti puudumise tõttu luba. Ometi on katusetööd Imre Taela juhtimisel jätkunud. Kuidas te seda kommenteerite?

Paraku ei vasta linnavalitsuse väited pehmelt öeldes tõele. Katusekatte ehk amortiseerunud eterniidi vahetuse projekt, mille on heaks kiitnud ja allkirjastanud Eestis väga tuntud arhitekt (Laane viitab Leonhard Lapinile, kelle allkiri on dokumendil – toimetus), on olemas. Enamgi veel: oleme seda korduvalt linnavalitsusele näidanud ja esitanud, kuid seda keeldutakse vastu võtmast, nimetades jooniseid sirgeldusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles