Linna kahjude suurus pole teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muu hulgas on lauluväljaku munakivist laotud kindlustus  osaliselt purunenud.
Muu hulgas on lauluväljaku munakivist laotud kindlustus osaliselt purunenud. Foto: Marko Suurmägi

Pühapäevase suurvihma tekitatud kahjude rahaline suurus pole linnavalitsuses veel teada, sest ehitusfirmad alles teevad oma pakkumisi ning mõnel puhul pole selge, kas tegu on ehitaja vastutusega.

Eile õhtuks lubas linnavalitsusele lossimägede jalgteede remondi kohta hinnapakkumise saata ehitusfirma Suja. Hea üllatuse said linnajuhid tee-ehitajalt Tavt, kes teatas, et Vaksali ja Leola tänava äärde jääva nõlva projekteerimise ja remondi eest nad varem kokkulepitust suuremat summat ei küsi, ehkki tulvavesi suurendas kokkulepitud tööde mahtu tunduvalt.

Vaksali tänava teatripoolne nõlv tuleb täita pinnasega, paigaldada sinna kookosmatt ja rennkanalid. Sõidutee vana äärekivi on vaja lammutada ja panna uus. Valuoja oru poole jääv nõlv on samuti vaja pinnasega täita ning sinnagi tuleks panna kookosmatt ja torupiirded. Ühe nõlva remondi juurde kuulub kõnnitee asfalteerimine, teisel pool on see vaja täita paekivikillustikuga. Kogu töö maksab 8695 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles