Linn üritab majaomanikud tööle saada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Posti tänaval oleva maja seinast kukkus tänavale krohvi, saatis linn novembris omanikule kirja, et too hoonega midagi ette võtaks. Koostatud tegevusplaan sai üleeile muinsuskaitseametilt heakskiidu ning juba eile seisid maja ümber tellingud.
Et Posti tänaval oleva maja seinast kukkus tänavale krohvi, saatis linn novembris omanikule kirja, et too hoonega midagi ette võtaks. Koostatud tegevusplaan sai üleeile muinsuskaitseametilt heakskiidu ning juba eile seisid maja ümber tellingud. Foto: Elmo Riig

Viimase aasta jooksul on Viljandi linnavalitsus välja saatnud sadakond märgukirja, osa neist omanikele, kelle maja fassaad võib möödujatele ohtlik olla.

Kirja saamine võib mõjuda majaelanikele ehmatavalt, ent sisuliselt tähendab see vaid üleskutset maja korda teha.

«Eks ilu ole vaataja silmades ja sellepärast, et kellelgi on lihtsalt kole maja, me kirju ei saada,» toonitas Viljandi haljastus- ja heakorraspetsialist Age Alas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles