Karksi-Nuia mehed tegid suurepärase võistluse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel
Märt Israel Foto: Elmo Riig

Viljandi staadionil alustasid veidi enam kui tuhande pealtvaataja ees võistlus väga edukalt mõlemad Karksi-Nuiast pärit kettaheitjad.

Avakatsel heitis Märt Israel 66.31, mis vaid paarkümmend sentimeetrit kehvem tema isiklikust rekordist. Margus Hunt tegi aga oma elu parima tulemuse ehk 61.33. Et Israel ei esinda Viljandimaa spordiklubi, on Hundi tulemus uus maakonna rekord.

Märt Israel tulemus tagas talle võistluse võidu. Euroopa meistrivõistlusteks valmistuv atleet tegi teisipäeval paljude toetajate ees muljetavaldava seeria: 66.31, 62.96, 64.40, x , 64,93 ja 65,03.

Teise koha teenis meeste kettaheites 62,43-ga ukrainlane Ivan Grišin, kolmas oli Aleksander Tammert tulemusega 61,39.

Margus Hunt heitis võistlusel veel kolmel korral ketast üle 60 meetri, ent parimaks jäi siiski avavooru 61.33, mis andis mehele neljanda koha.

Naiste kettaheite võitis tulemusega 42.11 viljandlanna Kätlin Tõllasson, kes oli ka ka ainus A-klassi kuulunud kuulitõukevõistluses osalenud. Seal oli Ants Kiisa juhendamisel harjutav neiu tulemus 13.71.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles