Viljandimaal napsitajatele juulist lisapiiranguid ei ole

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel hiljuti oli avalikus kohas alkoholi tarbimine seadusega keelatud, siis nüüd ei tohi seda teha juhul, kui joomine häirib teisi inimesi. Foto on illustratiivne.
Kui veel hiljuti oli avalikus kohas alkoholi tarbimine seadusega keelatud, siis nüüd ei tohi seda teha juhul, kui joomine häirib teisi inimesi. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile jõustus Eestis korrakaitseseaduse säte, mille järgi võib avalikes kohtades tarvitada alkoholi juhul, kui see teisi ei häiri.

Napsitamine on keelatud vaid ühissõidukipeatuses, teeliikluses osalevas avalikus kasutuses ühissõidukis, koolieelse lasteasutuse, lasteaia-algkooli, põhikooli, gümnaasiumi, kutseõppeasutuse, huvialakooli, noortelaagri, tervishoiuteenuse osutaja ning hoolekandeasutuse ehitises ja territooriumil või selle osas õppe- ja kasvatustegevuse või tervishoiuteenuse osutamise ajal, samuti lastele mõeldud avalikul kogunemisel.

Häirimise otsustab politsei

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles