Gerd Kanter oma tulemusega rahule ei jäänud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval on Viljandi publikul võimalik staadionil kaasa elada paljudele heal tasemel kergejõustiklastele. Üks õhtu atraktiivsemaid mõõduvõtte tõotab tulla meeste kettaheites, kus on kohal ka olümpiavõitja Gerd Kanter. Pilt on tehtud mullustelt Valter Kalami mälestusvõistlustelt.
Teisipäeval on Viljandi publikul võimalik staadionil kaasa elada paljudele heal tasemel kergejõustiklastele. Üks õhtu atraktiivsemaid mõõduvõtte tõotab tulla meeste kettaheites, kus on kohal ka olümpiavõitja Gerd Kanter. Pilt on tehtud mullustelt Valter Kalami mälestusvõistlustelt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavuse Valter Kalami mälestuvõistuste kõige atraktiivsemaks mõõduvõtuks hinnatud meeste kettaheite võitja selgus alles viimasel katsel.

Kui võistluste algul läks Mulgimaa mees Märt Israel võistlust juhtima, siis teisel katsel ületas olümpiavõitja Gerd Kanter. Hiljem lisandus esikolmikusse Londoni olümpiavõitja Robert Hartingu noorem vend Christoph Harting Saksamaalt.

Esikoha võitnu heide tuli aga alles viimasel katsel, kui Kanteri ketas lendas 63,15 meetrini. Teiseks jäi Israel ja kolmandaks Harting. Neist esimesel jäi kirja 61,94 ning teisel 60,81.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles