Pesukaupluse asemel leidis koha õllepood

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Väike Õllepood juhatuse liige Timo Kirsimäe ütles, et edaspidi on Viljandi vanalinna asja ka meestel. Kuni laps käib näiteks nukuteatris või naine kõrval pesukaupluses, võib perepea jalga puhata õllepoes.
Osaühingu Väike Õllepood juhatuse liige Timo Kirsimäe ütles, et edaspidi on Viljandi vanalinna asja ka meestel. Kuni laps käib näiteks nukuteatris või naine kõrval pesukaupluses, võib perepea jalga puhata õllepoes. Foto: Marko Saarm

Lossi tänaval asuval äripinnal, mida rentis viimati Lauma pesupood ning enne seda parfümeeriat müüv Pariisi Vesi, on koha sisse võtnud midagi hoopis mehisemat: täna avab seal uksed linna esimene õllepood.

Osaühingu Väike Õllepood juhatuse liige Timo Kirsimäe rääkis, et algul oli ruumis tunda parfümeeriapoele omast lõhna, kuid see hakkab vaikselt õllearoomidega asenduma. Seda tänu poeletile pandud rohelistele humalakäbidele ja linnastele, mida kliendid võivad kohapeal ka mekkida.

Täna keskpäeval avatav õllepood pole Timo Kirsimäe sõnul kindlasti see koht, kuhu tulla hommikul värisevate kätega peaparandust otsima. Seal on müügil Eesti pruulikodades valminud käsitööõlled, mille hind on keskmisest natuke kallim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles