Viljandi jättis koju hõbedase autasu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustiklastel oli kaks tihedat võistluspäeva, sest eri vanuseklassides selgitati välja üle 60 võitja. Meeste 4 x 100 meetri jooksu võit läks teise koha saanud viljandlaste eest Rakverre.
Kergejõustiklastel oli kaks tihedat võistluspäeva, sest eri vanuseklassides selgitati välja üle 60 võitja. Meeste 4 x 100 meetri jooksu võit läks teise koha saanud viljandlaste eest Rakverre. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis peetud Eesti linnade suvemängud tõid järveäärsetele spordiplatsidele üle 900 osaleja ning korraldaja, sai üldkokkuvõttes teise koha, ent võitis suurte linnade arvestuses.

«See, et väikelinnade võitja Türi edestas kokkuvõttes Viljandit, on täiesti loogiline,» hindas tulemusi suvemängude peakorraldaja, spordiühingu Jõud peasekretär Tarmo Volt.

Tema selgitusel sai Eestis suurte linnade kategooriasse kuuluv Viljandi neil mängudel osaleda alles viiendat aastat ning suurtel linnadel pole selle võistlusega seotud traditsioone. «Väikelinnad paistavad silma sellega, et suudavad oma parimad sportlased võistkonda meelitada ning tugeva esinduse välja tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles