Muru lauluväljakul ei püsi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluväljakule on muru külvatud kaks korda, kuid idanema pole see hakanud.
Lauluväljakule on muru külvatud kaks korda, kuid idanema pole see hakanud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki Viljandi lauluväljaku nõlvadele on juba kaks korda muru külvatud, on need endiselt porised, sest esimene suurem vihm viib seemne minema. Ehitaja süüdistab selles projekteerijat ja projekteerija ehitajat.

«Nii halvasti ehitatud objekti, kui on Viljandi lauluväljak, minu töökogemuses rohkem ei ole,» teatas arhitekt Ott Kadarik, kes on väljaku idee autor, arhitekt ja projekteerija. Tema hinnangul on tekkinud olukorras süüdi ehitaja, kes oma tööd lohakalt tegi. «Vaegtööde nimekiri oli päris jõhker. Et kõik korda teha, tuleks uus lauluväljak ehitada,» lisas Kadarik.

Ehitaja, aktsiaseltsi YIT Ehitus Lõuna-Eesti piirkonna juht Aivar Tõnnis rääkis eelmisel nädalal Viljandi linnavalitsuses aset leidnud kohtumisel abilinnapea Malle Vahtrale, et poriste nõlvade põhjus on halvas projektis. Tõnnis väitis, et ehitati täpselt projekti järgi. «Tema sõnul olid kalded projektis valesti arvutatud ja seetõttu muruseeme oma kohale püsima ei jäägi,» vahendas Vahtra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles