Roman Toi viimast korda Viljandis: "Kui enne ei näe, siis järgmisel korral"

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida tunneb mees, kes ligi saja-aastaselt sõidab mööda oma lapsepõlveradu? «Nagu oleks lapsepõlves tagasi,» ütles Roiman Toi, osutades majadele ja paikadele, kus möödusid tema noorusaja ilusad päevad.
Mida tunneb mees, kes ligi saja-aastaselt sõidab mööda oma lapsepõlveradu? «Nagu oleks lapsepõlves tagasi,» ütles Roiman Toi, osutades majadele ja paikadele, kus möödusid tema noorusaja ilusad päevad. Foto: Tiina Sarv

(Lugu ilmus Sakalas 28. juuni 2014)

See oli suur ja rõõmus üllatus, kui Viljandi aukodanik Roman Toi oma lubaduse teoks tegi ning laulupeo ajaks Torontost Eestisse sõitis. 98-aastast endiselt särava vaimu ja mõnusa huumorisoonega maestrot saatis poeg Ants Toi.

«Ants on Kanada kõige suurema haigla, Toronto ülikooli haigla röntgeniarstide pealik,» tutvustas Roman Toi oma poega teda tervitama tulnud Viljandi linnapeale Ando Kivibergile.

«No päris nii see ei ole, radiolooge on meie haiglas oma seitsekümmend,» täpsustas Ants Toi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles