Folgipeo ööklubi kolib Vabaduse platsilt laululavale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enam kui kümme aastat oli üks folgipeo esinemiskohti Vabaduse platsi telk. Tänavu seda enam ei püstitata ning telgis olnud lava kolitakse lauluväljakule.
Enam kui kümme aastat oli üks folgipeo esinemiskohti Vabaduse platsi telk. Tänavu seda enam ei püstitata ning telgis olnud lava kolitakse lauluväljakule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil Vabaduse platsile enam suurt telki ei püstitata ning tavapäraseks saanud ööklubid koos päevaste kontsertidega kolivad laululavale.

Festivali pressipealiku Erki Pruuli sõnul lauluväljakule telki ei püstitata ning ööklubid on vabas õhus. Vabaduse platsil leiavad koha piletitelgid ja akrediteerimiskeskus ning laiendatakse sissepääsuala.

Kontserte Vabaduse platsil enam ei anta ning parklat sinna ka ei jäeta. Nagu paaril varasemalgi aastal, ümbritsetakse kogu festivali ala aedade ja lintidega ning Vabaduse plats jääb selle pärimeetriks nimetatava ala sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles