Takistussõitjad jätkasid Sammulis sarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti Sammuli Tallis takistussõiduvõistlus, mis oli nii Viljandimaa ratsutamise karikasarja kui tori, eesti ja trakeeni tõugu hobuste karikasarja teine etapp, ning põhisõidu võidu viisid Uuemõisa Andres Udeküll ja Calcyl.

Põhisõidus oli takistuste kõrgus 125 sentimeetrit. 23 startinust pääses ümberhüpetele seitse. Seal tegi kiireima puhta soorituse Andres Udeküll hobusega Calcyl. Teiseks tulid Urmas Raag ja Cohuke ning kolmandaks Viljandimaa karikasarja arvestuses võitnud Kairi Dräbtsinskaja ja Peron.

110-sentimeetriste takistustega parkuuris peeti eraldi arvestust tori ja trakeeni hobustele. Avatud klassis võitis Pärnumaa sportlane Annika Veerpalu hobusega Basilio. Teisena lõpetasid Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart ning kolmandana Helene Marie Rögo ja Verso de Lee. Viimati nimetatu oli omakorda parim tori hobuste arvestuses. Parima trakeeni tõugu hobuse Plaatinaga sai Kristi Kõiv puhta sõidu järel kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles