Halliste vallast pärit neiu lennutab vasarat Eesti rekordi poole

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne vasaraheiteringi astumist võttis Kati Ojaloo seljakotist heitesussid ning selgitas, et nende tald on botaste omast siledam, mistõttu on takistus väiksem ja saab kiirema hoo.
Enne vasaraheiteringi astumist võttis Kati Ojaloo seljakotist heitesussid ning selgitas, et nende tald on botaste omast siledam, mistõttu on takistus väiksem ja saab kiirema hoo. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Me teeme lumega ka trenni,» lausus Eesti parim naisvasaraheitja, pisikesest Halliste vallast pärit Kati Ojaloo. Nii ei tekitanud 12-kraadine vihmamärg juuniilm isegi küsimust, kas hõbehalli Hyundai Getzi pagasiruumist tasub vasarad välja võtta.

«Sõbrad ikka naeravad, et mul ei tasu küll kuskile sõites karta,» muigas Ojaloo, avades pagasiruumi, kus oli kolmes kaalus vasaraid: peale neljakilose võistlusvahendi ka kolme- ja viiekilone. «Talvel on seitsmene ka, lühikese varrega. See on selleks, et kerelihaseid arendada.»

Tegi poistele ära

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles