Hannes Praks: elu võiks teha raskemaks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Looduslähedusest ainest ammutav Hannes Praks on teinud üle saja projekti. Kortereid ja eramajasid ei ole tema CV-s üldse.
Looduslähedusest ainest ammutav Hannes Praks on teinud üle saja projekti. Kortereid ja eramajasid ei ole tema CV-s üldse. Foto: Renee Altrov

Pööraste ja vaimukate ideede poolest tuntud sisearhitekt Hannes Praksi on eriti viimasel ajal tabanud auhindade sadu. Ta sai kultuurkapitalilt aastapreemia Tartu ülikooli Narva kolledži siselahenduse ning Londoni moenädalal peaauhinna multisensoorse disainiga moekunstinäituse «Fashion Now: Estonia» eest.

Viljandist pärit ja praegu taas perega Viljandimaal elav Praks asub sügisel Eesti kunstiakadeemia sisearhitektuuri ja mööblidisaini osakonda juhtima. Ajame juttu Sakala rõdul. Lauad ja toolid on äsja sadanud vihmast veel märjad, kuid päike soojendab.

Hannes Praks, kui palju teil on olnud selliseid ideid, mis pöörasuse pärast on teostamata jäänud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles