Välu: Noortelt noortele mõeldud festival

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba järgmisel nädalavahetusel saab selliseid peadpööritavaid trikke tegevaid ekstreemsportlasi näha Männimäe rulapargis.
Juba järgmisel nädalavahetusel saab selliseid peadpööritavaid trikke tegevaid ekstreemsportlasi näha Männimäe rulapargis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ekstreemsport ja kõik selle juurde kuuluv on noorte pärusmaa. Neile on mõeldud ka Viljandis tänavu kolmandat korda teoks saav tänavakultuuri festival «Bash».

Ettevalmistused kohe pärast jaane algavaks suurürituseks käivad juba mõnda aega. Näiteks saabusid sel nädalal Männimäe rulaparki põhivõistluse elemendid, mida kasutati ka Eesti suurimal ekstreemspordifestivalil «Simple Session». Viljandi ainsa omalaadse ettevõtmise taga on tublid noored eesotsas täna gümnaasiumi lõpetava Kris Süllaga.

Viis päeva kestev festival koosneb aga palju rohkemast kui ainult rulapargis mõõduvõtmisest. See saab avapaugu hoopis Viljandi järve ääres, kus rannaliival mängitakse jalg- ja võrkpalli. Tänavakultuuri puhul ei saa mööda ka muusikast ja tantsust. Tantsulahing peetakse seekord uuel lauluväljakul. Ühest kohast teise liikuva festivali finaaliks on peadpööritavad trikid Männimäe rulapargis. Neid võib iga soovija järgmisel nädalavahetusel kaema minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles