Trassitööd jõuavad lähiajal Paala teele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest, et trassitööd on kohe-kohe jõudmas Paala teele, andsid eile kõnealusel tänaval märku mururibale ootele pandud torud.
Sellest, et trassitööd on kohe-kohe jõudmas Paala teele, andsid eile kõnealusel tänaval märku mururibale ootele pandud torud. Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Pärast jaanipäeva jõuavad Viljandis Paalalinnas käsil olevad soojatrassi rekonstrueerimistööd Paala teele. Sellega seoses plaanitakse kaevetöid tee sellel lõigul, mis jääb Kevade ja Lõikuse tänava vahele.

Trassitööde ajal on liiklus Paala teel häiritud ning ette võib tulla olukordi, kus tavaliiklusele on lõik suletud. Linnaliinibussidele ja operatiivsõidukitele on läbipääs tagatud.

Linnavalitsus palub kõigil autojuhtidel, kes liiklevad eelolevatel nädalatel Paala teel, jälgida ajutisi liiklusmärke ning valida võimalusel mõni teine sõidumarsruut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles