Linnapea pidi olema korraga kahel aktusel. Ja oligi.

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Viljandi linnapea Ando Kiviberg pühapäeval kell 13 alanud aktusel Kesklinna kooli lõpetajaid tervitas, oli see talle umbes tunni aja jooksul juba kolmas samalaadne sõnavõtt.
Kui Viljandi linnapea Ando Kiviberg pühapäeval kell 13 alanud aktusel Kesklinna kooli lõpetajaid tervitas, oli see talle umbes tunni aja jooksul juba kolmas samalaadne sõnavõtt. Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Jääge ikka Viljandile truuks ja tulge siia tagasi – sellise sõnumiga kõne pidas Viljandi linnapea Ando Kiviberg pühapäeval umbes tunni aja jooksul kolme põhikooli lõpuaktusel. Ta pidi seda jõudma, sest nii Jakobsoni kui Paalalinna kooli aktus algas kell 12 ja Kesklinna kooli oma kell 13.

Tagantjärele võib öelda, et meer tuli ülesandega väga hästi toime. Jakobsoni kooli lõpuaktuse algul kõne ära pidanud, vabandas ta, et peab kohe saalist lahkuma, kuna teda oodatakse juba järgmises kohas. Paalalinna kooli jõudis Kiviberg linnavalitsuse nimel tervitusi edastama, kui aktus oli poole peal, Kesklinna koolis oli ta aga taas ürituse algul kohal.

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti peaspetsialisti Katrin Mändmaa jutu järgi tuli niivõrd tihe ajagraafik linnapeale ootamatult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles