Krossiraja vaidlus jätkub käskivas toonis

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeile testis Vana-Virite peremees Aivar Moks vaidlusalusel krossirajal uhiuut elektrilist krossiratast, mis ei tee sõites rohkem häält kui tavaline õmblusmasin. Samas kinnitas ta, et ootab oma maale endiselt ka bensiinimootoriga tsikleid.
Üleeile testis Vana-Virite peremees Aivar Moks vaidlusalusel krossirajal uhiuut elektrilist krossiratast, mis ei tee sõites rohkem häält kui tavaline õmblusmasin. Samas kinnitas ta, et ootab oma maale endiselt ka bensiinimootoriga tsikleid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mullu ilma projekti ja ehitusloata Karksi valda Mäekülla rajatud motokrossikeskus toidab endiselt naabritevahelisi pingeid. Nüüd sekkus karmis toonis ka maavalitsus.

Pärast seda, kui Karksi ja Anikatsi vahelise tee ääres seisva Vana-Virite talu peremees Aivar Moks eelmisel suvel oma maale uhke krossiraja teha laskis ning koos sõpradega seal iga masti tsiklitega sõitma hakkas, on mitu ümbruskonna elanikku järjekindlalt kurtnud, kuidas müra neid häirib. Ühtlasi on naabrid juhtinud järelevalvekohustust kandvate ametnike tähelepanu sellele, et rajatise tarbeks pole väljastatud projekteerimistingimusi ega ehitusluba, samuti puudub omanikul selle kasutamise luba.

Planeerimine seisab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles