Kesklinna kool sai loa vaheaegu muuta

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punasega on fotol tähistatud Kesklinna kooli planeeritav vaheaegade kava. Sinine märgib tavapärast haridus- ja teadusministeeriumi poolt kinnitatud kevadvaheaega. Lisaks nendele muutustele lükkaks Kesklinna kooli vaheajagraafik suvepuhkuse alguse kuus päeva edasi.
Punasega on fotol tähistatud Kesklinna kooli planeeritav vaheaegade kava. Sinine märgib tavapärast haridus- ja teadusministeeriumi poolt kinnitatud kevadvaheaega. Lisaks nendele muutustele lükkaks Kesklinna kooli vaheajagraafik suvepuhkuse alguse kuus päeva edasi. Foto: Elmo Riig / montaaž

Hariduskomisjoni maikuu koosolekul otsustati toetada Kesklinna kooli plaani kehtestada järgmisest õppeaastast harjumuspärasest erinev koolivaheaegade graafik. Lisavaheaja eelnõu tuleb arutusele linnavolikogu istungil juunis.

Kesklinna kool esitas linnavalitsusele taotluse sätestada tuleva õppeaasta koolivaheajad oma koolis järgmiselt: 18. oktoober kuni 26. oktoober, 20. detsember kuni 4. jaanuar, 21. veebruar kuni 1. märts, 18. aprill kuni 26. aprill ning suvevaheaeg 10. juuni kuni 31. august. Paalalinna ja Jakobsoni kool järgmisel õppeaastal uut süsteemi rakendada ei taha.

Võrreldes haridus- ja teadusministeeriumi kinnitatud koolivaheaegadega tekiks Kesklinna kooli plaani kohaselt juurde üks talvine vaheaeg, kevadvaheaeg nihkuks märtsist aprilli ning suvevaheaeg saaks alguse kuus päeva hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles