Kolm nädalat kutseõpilaste tööd lõi kontori õhetama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusviimistluse eriala õppijad tegid korda korteri, mis saab uueks asupaigaks Eesti lasterikaste perede liidule. Eile pandi tööriistad käest, sest remont sai valmis.
Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusviimistluse eriala õppijad tegid korda korteri, mis saab uueks asupaigaks Eesti lasterikaste perede liidule. Eile pandi tööriistad käest, sest remont sai valmis. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Kolm nädalat tööd ja Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusviimistluse eriala esimese kursuse õppurid andsid uue näo Eesti lasterikaste perede liidu kontorile.

Seni on ühendus tegutsenud Tartu tänaval, ent töötajate ja vabatahtlike lisandudes jäi kontor kitsaks ning kevade hakul alustati uute ruumide otsimisega, mis Jakobsoni tänaval ka leiti. «Hiljemalt kuu aja pärast saame ehk päris sisse kolida,» lausus Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Korter andis suurema kogemuse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles