Festival ärgitab folgilistele öömaja pakkuma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival peetakse 22.—25. juulini.
Viljandi pärimusmuusika festival peetakse 22.—25. juulini. Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Nagu eelmistel aastatel, kutsub Viljandi pärimusmuusika festival ka tänavu Viljandi linna ja selle lähiümbruse elanikke üles folgilistele öömaja pakkuma. Kõik, kes on nõus endale 22.—25. juulini peetava festivali ajal kostilisi võtma, võiksid anda endast teada Viljandimaa turismiinfokeskusesse.


Turismiinfokeskuse juhataja Angela Aru rõhutas, et öömaja tingimused ja hinna määrab igaüks ise, kuid kohad peaksid olema puhtad ja korras ning omanikud vastutustundlikud. Endast võivad märku anda nii need, kellel leidub vabu tube, kui ka need, kes lubavad oma aeda telke üles panna. Enamasti on külalised huvitatud pesemisvõimalusest ning ära ei öelda ka kodusest hommikusöögist.

«Suuremad grupid pöörduvad meie poole harva. Kõige nõutumad on kohad, kuhu ollakse valmis soodsa hinna eest ööbijaid võtma ka ühe- või kahekaupa,» selgitas Aru. «Ehkki majanduslikult keerulisel ajal on majutusega lisaraha teenimine igati arusaadav, kinnitab varasem kogemus, et kostilised jõuavad pigem nendeni, kelle pakkumine on ajendatud siirast soovist Viljandi suurima kultuurisündmuse õnnestumisele kaasa aidata — kõrgema hinnaga kohtade vastu pole lihtsalt huvi.»

Oma valmisolekust kostilisi võtta tuleks teada anda Viljandis Vabaduse plats 6 asuvasse Viljandimaa turismiinfokeskusesse või telefonil 433 0442.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles