Maakaitsepäeva tähistatakse seekord Võhmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidutule läkitamine üle Eestimaa on iga-aastane võidupüha traditsioon. Sel aastal annavad kaitseliitlased Viljandimaa vallavanematele ja linnapeadele tõrvikust leegi edasi Võhma keskväljakul.
Võidutule läkitamine üle Eestimaa on iga-aastane võidupüha traditsioon. Sel aastal annavad kaitseliitlased Viljandimaa vallavanematele ja linnapeadele tõrvikust leegi edasi Võhma keskväljakul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui võidupüha üle-eestiline Kaitseliidu paraad on tänavu Valgas, siis Viljandimaal tähistavad kaitseliitlased maakaitsepäeva Võhmas, kus vallajuhid ja linnapead saavad kätte võidutulega tõrviku.

Maakaitsepäeval leiab aset presidendilt maavanemale saadetud võidutule vastuvõtmise ja selle omavalitsustele jagamise tseremoonia, millele eelneb pääste- ja kaitsejõudude tehnika ning varustuse demonstratsioon.

Võhma keskväljakul saab kella 10 ja 14 vahel tutvuda kaitsejõudude, päästjate ja politseinike tehnika ning varustusega ning spetsialistidele küsimusi esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles