Kaaruspaelad kaunistavad rongkäigus Viljandimaad

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile meisterdasid Suure-Jaani näputöölised üldlaulu- ja tantsupeo rongkäigu tarbeks viljandimaalaste kaunistamiseks kaaruspaelu. Täna on selline töötuba Karksi vallas.
Eile meisterdasid Suure-Jaani näputöölised üldlaulu- ja tantsupeo rongkäigu tarbeks viljandimaalaste kaunistamiseks kaaruspaelu. Täna on selline töötuba Karksi vallas. Foto: Marta Mikkor

Viljandimaa kasutab tänavu üldlaulu- ja tantsupeo rongkäigus Tallinnas ühtset kaaruspaela motiivi, mis on valminud kümnete maakonna inimeste näputööna.

«Punase ja oranži põhitooniga kaunistused valmivad töötubades mitmel pool Viljandimaal,» sõnas töötubade korraldaja, laulu- ja tantsupeo Viljandimaa kuraator Anneli Kundla.

Esimesed kaaruspaelad valmisid juba eelmisel nädalal, kui Kõpu külastuskeskuses said kokku kultuuritöötajad. Teine töötuba oli üleeile Suure-Jaanis, kuhu kogunes kaksteist naist ja lisaks veel kolm väikest abilist, kes üheskoos toruisolatsioonimaterjalile riideribasid ümber kerisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles