Kasutamata jäänud bussipileteid ostetakse tagasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi linnaliinide uue teeninduslepingu tõttu kaotavad 1. juulist kehtivuse aktsiaseltsi Mulgi Reisid välja antud sõidutalongid ja 10 sõidukorra piletid.


Mulgi Reisid ja Viljandi maavalitsus annavad teada, et kasutamata jäänud sõidutalonge ning 10 sõidukorra pileteid ostetakse tagasi 11. juulini. Sama kuupäevani kompenseeritakse 10 sõidukorra piletid kasutamata jäänud osa ulatuses.

Pileteid saab tagastada töö- ja puhkepäeviti Viljandi bussijaama kassas ning tööpäeviti ka Mulgi Reiside kontoris Uku tänav 1-a Viljandis.

Kuukaardid kehtivad nendele märgitud kuupäevani.

Maavalitsus tuletab ühtlasi meelde, et uued sõidutalongid ja kuukaardid on müügil Viljandi bussijaamas ja R-kioskites ning 1. juulist ka Eesti Posti müügikohtades Viljandis ja Viiratsis. Sõidutalonge saab ka Centrumi kaubanduskeskuse kontoritarvete kauplusest Brigitta Äri. Samuti säilib võimalus osta üksikpileteid bussijuhilt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles