Lillevaras ehib oma aeda võõraste sulgedega

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Peetrimõisa villa lilleampel varastati eelmisel teisipäeval, kuid on nüüd oma õigel kohal tagasi.
See Peetrimõisa villa lilleampel varastati eelmisel teisipäeval, kuid on nüüd oma õigel kohal tagasi. Foto: Mikk-Mihkel Vaabel

Eelmisel nädalal kadus paari päeva jooksul Peetrimõisa majapidamistest mitu lilleamplit. Juba mitmendat suve tegutseb seal lillevaras, kes võõrast vara oma aeda tassib.

Peetrimõisa villa perenaine Anu-Liis Johannes märkas eelmisel teisipäeval, et villa aiast on üks lilleampel kadunud. «Minule on see ampel tähtis, sest esiteks on see ilus, teiseks on see meie oma ja lastud ekstra kokku panna sellisena, nagu ma seda näha tahan,» sõnas ta.

Johannes postitas varguse info oma Facebooki seinale ja seepeale vihjasid inimesed talle, kus kadunud ampel olla võiks. «Läksin ja tõingi selle tagasi.» Anu-Liis Johannes ei tahtnud aga öelda, kelle aiast ta oma lilleampli leidis. «Las ta olla, ma arvan, et sellel inimesel ei ole võib-olla kõik korras,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles