Selts tõukab Viiratsi turule hoogu juurde

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Türk (vasakul) ja Lauri Murdla plaanivad anda hoogu Viiratsi koolimaja tagusel platsil neli korda peetud kohaliku omatoodangu ja taaskasutusturule.
Tarmo Türk (vasakul) ja Lauri Murdla plaanivad anda hoogu Viiratsi koolimaja tagusel platsil neli korda peetud kohaliku omatoodangu ja taaskasutusturule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud nädalal pidas kolm meest Viiratsi koolimaja hoovis plaani. Neil oli lootus, et sel laupäeval on vähemalt pool sellest platsist täis toidukraami ja käsitöö müüjaid.

Need kolm meest olid Lauri Murdla, Tarmo Türk ja Heino Ruus Viiratsi aleviku seltsist, mis on Heino Ruusi sõnul asutatud 2011. aastal eesmärgiga elavdada Viiratsi elu.

«Millest üleüldse see selts välja kukkus? Tegime kunagi aleviku koosoleku ja kohale tuli viis inimest. Et meie elu natukenegi elavdada, moodustasime seltsi. Nii saime kokku juba 20 inimest,» rääkis Ruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles