Sammulis algab takistussõidu karikasari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme Sammuli Tallis tulev takistussõiduvõistlus on tänavu esmakordselt teoks saava Viljandimaa karikasarja esimene etapp. Pilt on tehtud mullu Sammulis peetud võistlusel.
Homme Sammuli Tallis tulev takistussõiduvõistlus on tänavu esmakordselt teoks saava Viljandimaa karikasarja esimene etapp. Pilt on tehtud mullu Sammulis peetud võistlusel. Foto: Kristiine Miilen

Homme Sammuli Tallis peetava takistussõidu võistlusega algab kolmest etapist koosnev Viljandimaa karikasari, mis saab järje 21. juunil ja päädib 16. augustil.

Sarja eesmärk on teha kindlaks parim Viljandimaal elav või treeniv või Viljandimaale registreeritud spordiklubisse kuuluv takistussõidu paar. Parimad selgitatakse välja kolmes klassis. Madalamas on takistuste kõrgus 100–105, keskmises 110–115 ja kõrgemas 120–125 sentimeetrit. Igas klassis autasustatakse kolme etapi kokkuvõttes enim punkte teeninud paari karika ja rahalise auhinnaga. Hobusele jäävad häid tulemusi meenutama rosett ja võitjatekk.

Karikasarja peakorraldaja Mall Normanni sõnul saab mullu tärganud idee tänavu heade toetajate abiga teoks. «Loodame korraldada nii sportlastele kui pealtvaatajatele meelde jäävad võistlused,» lausus ta. «Ajal, mil enamik ratsaspordist on koondunud Tallinna ümbrusse, on meie karikasari väike tähelepanuavaldus kodukoha sportlastele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles