Posti tänaval tapeti keskealine mees

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteri uks, mille taga tapatöö toime pandi, oli eile asitõendite säilitamiseks lintidega kinni kleebitud. Mõni tund pärast Sakala ajakirjanikku käis sündmuskohta uurimas ka TV3 telereporter.
Korteri uks, mille taga tapatöö toime pandi, oli eile asitõendite säilitamiseks lintidega kinni kleebitud. Mõni tund pärast Sakala ajakirjanikku käis sündmuskohta uurimas ka TV3 telereporter. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeva pärastlõunal sai politsei teate, et Viljandi kesklinnas Posti tänaval asuvas korteris on 46-aastase mehe noahaavadega surnukeha. Tapmises kahtlustatavana peeti kohapeal kinni tapetu naine ja sõber.

Politsei toimetas kuriteos kahtlustatavana arestimajja tapetu 43-aastase naise ning tema 46-aastase sõbra. Prokuratuuri taotlusel andis eeluurimiskohtunik loa kinnipeetute vahistamiseks eeluurimise ajaks. Mõlema suhtes on alustatud menetlust tapmise paragrahvi alusel, mille eest karistatakse 6–15 aasta pikkuse vangistusega. Varem pole kahtlusaluseid kriminaalkorras karistatud.

Sakala käis kuriteopaigas ja uuris naabritelt, mida nood juhtunu kohta teavad. Ehkki ükski neist ei osanud tapatöö tagamaadele selgesõnalist valgust heita, kinnitasid nad, et juhtunuga seotud inimesed tavatsesid nädalavahetustel kodus pidutseda ja alkoholi tarvitada, kuid ei olnud asotsiaalsete elukommetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles