Korteriomanikuks võib saada pelgalt euro eest

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla linnavalitsus on oksjonile pannud kaks neljatoalist korterit majas Pärnu tänav 26. Korter fotodel 1 ja 2 on oksjonil esimest korda ning korter fotodel 3 ja 4 on kolmandat korda.
Mõisaküla linnavalitsus on oksjonile pannud kaks neljatoalist korterit majas Pärnu tänav 26. Korter fotodel 1 ja 2 on oksjonil esimest korda ning korter fotodel 3 ja 4 on kolmandat korda. Foto: Are Jänes

Et kaks eelmist oksjonit on tänavu luhtunud, otsustas Mõisaküla linnavalitsus kolmandat korda enampakkumisele panna korteri, mille alghinnaks sai aprillis üks euro.

Ühe euro peale langes Mõisakülas Pärnu tänaval asuva neljatoalise korteri alghind siis, kui märtsikuisel enampakkumisel sajaeurose alghinnaga ostjat ei leitud.

Mõisaküla linnavalitsuse arendusspetsialist Are Jänes rääkis, et paar inimest küll helistas, aga oksjonile ühtki pakkumist ei laekunud. Toona enampakkumisel osavõtutasu küll ei olnud, ent taheti tagatisraha. Seekord ei nõuta kumbagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles