Linnapea järeleandmised päästavad võimuliidu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Ando Kiviberg (esiplaanil) ja volikogu esimees Randel Länts on Viljandi vapiga torti kahasse lõiganud vähemalt kahel korral, mil Sakala keskuses on tervitatud uusi linnakodanikke. Praeguste märkide järgi teevad nad seda koos veel mõnda aega.
Linnapea Ando Kiviberg (esiplaanil) ja volikogu esimees Randel Länts on Viljandi vapiga torti kahasse lõiganud vähemalt kahel korral, mil Sakala keskuses on tervitatud uusi linnakodanikke. Praeguste märkide järgi teevad nad seda koos veel mõnda aega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eelmisel nädalal kriitikatulva alla sattunud Viljandi linnapea Ando Kiviberg andis parteikaaslastele ja koalitsioonipartneritele lubaduse loobuda folgifestivali kunstilise juhi palgast ning panustada raekojas senisest enam ladusasse meeskonnatöösse.

Kui mitu päeva püsis õhus võimalus, et sotsiaaldemokraadid, kes Viljandi linnavolikogus Kivibergi koduparteiga, Isamaa ja Res Publica Liiduga (IRL) võimu jagavad, võiksid teatud tingimustel homme kaasa minna linnapeavastase umbusaldusalgatusega, siis eile keskpäevaks näis see oht hajunud olevat.

Linnavalitsusse ja -volikokku kuuluvad sotsid pidasid esmaspäeva õhtul maha enam kui kahe tunni pikkuse pingelise koosoleku, mille esimeses pooles oli kohal ka Kiviberg. Eile hommikupoolikul pidasid omakorda isekeskis nõu IRL-i liikmed ja õhtul toimus koalitsioonierakondade ühiskoosolek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles