Lõpuaktuste perioodi avalöök antakse Tarvastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Viljandimaal on enamiku koolide lõpuaktused alles tuleval või sellele järgneval nädalal, siis kaks väikest maakooli Tarvastu vallas korraldavad selle juba täna ja homme.

Suislepa lasteaia-algkooli ja Kärstna kooli juhi sõnul on õppeaasta nüüdseks läbi saanud ja käivad ettevalmistused viimaseks koolikellaks. «Me oleme algkoolid ja meie õppimised on selleks kooliaastaks tehtud,» tõdes Suislepa haridustempli direktor Tiiu Rõõm. Kärstna koolijuht Anu Roht lisas, et sel õppeaastal kestab tarkuse taganõudmine veel vaid põhikoolide ja gümnaasiumide lõpetajatel.

Selle aasta algul otsustas Tarvastu vald, et järgmisel õppeaastal neis kahes koolis senisel tasemel haridust nõutada enam ei saa. Kärstnas suletakse kooliosa ja ainult lasteaed jätkab oma tegevust. Suislepas aga senise nimega kool kaob ja avab sügisel uksed Tarvastu gümnaasiumi filiaalina, kus neil on siis neli klassi ja lasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles