Eesti aiagurmaanide koorekiht kohtus pühapäeval Võhmas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kändudest, samblast ja varjutaimedest loodi Võhma kultuurikeskuse saali taimede loomulikku kasvukohta imiteeriv kompositsioon. Aianduse asjatundjad nimetasid näitust erakordseks.
Kändudest, samblast ja varjutaimedest loodi Võhma kultuurikeskuse saali taimede loomulikku kasvukohta imiteeriv kompositsioon. Aianduse asjatundjad nimetasid näitust erakordseks. Foto: Erakogu

Pühapäeval aiandusseltsi Kanarbiku juba viiendat kevadet korraldatud lillepäev meelitas Võhmasse Eesti aednike eliidi. Päeva tipuks kujunes varjutaimede oksjon.

«Oksjon oli hästi meeleolukas,» kiitsid Krista Kukk ja Anu Nurmsalu, püsilillekasvatajad Vastemõisa lähedalt. Nende jutu järgi sai nalja nabani. Oksjoni läbiviija, Võhma mehe Ants Saluste kiire ja vaimukas sõnakasutus meelitas rahva hulgast välja korduvaid naerupahvakuid, ovatsioone ja kirglikku hasarti. Kõik lilled müüdi maha ja tagatipuks läksid kaubaks isegi väljapandud kännud.

Unikaalne näitus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles