Lastekaitsepäeval tegevust jätkub

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel aastal leidsid Viljandi lastekaitsepäeva üritused aset Vabaduse platsil, siis sel aastal on need lausa kolmes kohas: lauluväljakul, Teisel Kirsimäel ja pärimusmuusika aida kõrval.
Kui eelmisel aastal leidsid Viljandi lastekaitsepäeva üritused aset Vabaduse platsil, siis sel aastal on need lausa kolmes kohas: lauluväljakul, Teisel Kirsimäel ja pärimusmuusika aida kõrval. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui mitmel pool Viljandimaal korraldatakse lastekaitsepäeva üritusi pühapäeval, siis Abja vallas tähistatakse seda esmaspäeval.

Abja noortekeskuse juhataja Liisi Rääbus sõnas, et nii sai otsustatud koostöös koolimajaga. «Teisel juunil tähistame lastekaitsepäeva seetõttu, et koolimajas on üheksanda ja kaheteistkümnenda klassi eksamid ning teised saavad siis väljas olla,» selgitas Rääbus.

Kohale on tellitud zorbing-pall, iga-aastaseks traditsiooniks on kujunenud vahujalgpall ning teatevõitlused suurematele ja väiksematele. «Kokku tuleb umbes 60 lasteaialast ja koolimajast 100 kuni 150 õpilast. Aastate lõikes on kohale tulnud ka väiksemate laste vanemaid ja pealtvaatajaiks Abja-Paluoja rahvast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles