Sotsid ei välista linnapea umbusaldamist

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Isamaa ja Res Publica Liiduga võimu jagavad sotsiaaldemokraadid ei rutta volikogu opositsiooni poolt linnapea Ando Kivibergi vastu sisse antud umbusaldusavaldust hukka mõistma ja kogunevad esmaspäeval selle tagamaid arutama.

Sotside kohalik liider, linnavolikogu esimees Randel Länts ei tahtnud Sakalale öelda, mille üle täpsemalt tuleval nädalal nõu pidama hakatakse. Küll aga tunnistas ta üldsõnaliselt, et Kivibergi vastaste etteheidete ämber on tilk tilga haaval täitunud ja umbusaldusavalduse lõhna on olnud õhus juba mitu kuud. «Siin on, millesse süveneda ja mille üle aru pidada,» lausus ta.

Viljandi linnavolikogus opositsioonis olevad reformi- ja keskerakondlased algatasid linnapea Ando Kivibergi umbusaldamise, öeldes, et too ei panusta linna arengusse piisavalt aega ning pühendub liiga palju pärimusmuusika keskuse tegevusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles