King ei ole pudel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hea kujutlusvõime korral võiks ehk tõesti vana kinga jala pakendiks nimetada, kuid sellest hoolimata ei sobi Viljandi valla keskkonnaspetsialisti Kalle Aaviku arvates neid pakendikonteinerisse sokutada. Ometi leidis ta üleeile Sakala palvel Holstre konteinerit inspekteerides eest just jalavarjud. Lisaks vaatasid kastist vastu tühjad värvipurgid, mille õige koht on hoopis ohtlike jäätmete kogumispunktis.
Hea kujutlusvõime korral võiks ehk tõesti vana kinga jala pakendiks nimetada, kuid sellest hoolimata ei sobi Viljandi valla keskkonnaspetsialisti Kalle Aaviku arvates neid pakendikonteinerisse sokutada. Ometi leidis ta üleeile Sakala palvel Holstre konteinerit inspekteerides eest just jalavarjud. Lisaks vaatasid kastist vastu tühjad värvipurgid, mille õige koht on hoopis ohtlike jäätmete kogumispunktis. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Ma lähen kohe kurjaks sellise asja peale,» turtsatab Viljandi valla keskkonnaspetsialist Kalle Aavik Holstre külas avaliku pakendikonteineri kaant paotades.

Kastist, mis on juuresolevate kirjade järgi pakendite kogumiseks, naeratavad ametnikule esimesena vastu kellegi vanad kingad. Ajakirjaniku lõõpiv oletus, et võib-olla keegi peabki tõsimeeli jalavarje inimese kehaosade pakendiks, ei tõsta eriti Aaviku tuju, sest rõivaste, jalanõude ja kõikvõimaliku muu olmeprügi poetamine pakendikonteineritesse olevat tema tööpiirkonnas liialt sage. «Pealegi on kingad tehtud nahast, mitte plastist või metallist, nagu siin kirjas,» rõhutab ta.

Hõlbus sokutada

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles