Kunstikool jääb Männimäele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuniks Viljandi linnavalitsus pole kunstikoolile uusi ruume leidnud, tuleb lastel endiselt joonistamas ja maalimas käia Männimäel.
Kuniks Viljandi linnavalitsus pole kunstikoolile uusi ruume leidnud, tuleb lastel endiselt joonistamas ja maalimas käia Männimäel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et Viljandi kesklinnas pole sobivaid ruume, jääb esialgu vanalinna kolima pidanud kunstikool veel vähemalt üheks õppeaastaks praegusesse asukohta Männimäel.

Viljandi abilinnapea Ardo Agasild märkis, et pärast konkursi nurjumist kaaluti üht võimalikku uut asukohta, kuid seegi osutus ebasobivaks. «Me ei ole teisi ruume leidnud. Kunstikool jätkab seal, kus ta praegu on,» lausus abilinnapea. Säärane otsus sai linna juhtkonnaga vastu võetud kaks nädalat tagasi.

Konkursi korras kunstikoolile uusi ruume pakkunud osaühing Hetika loobus sellest mõttest kohe, kui oli teada saanud, et ettevõtmine ei tule neile majanduslikult mõistlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles