Juhendajal tuleb indu täis noori treeningutel talitseda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vibulaskjate juhendaja Aune Variku sõnul on rahvusvahelisi võistlusi nuusutanud kadetid praegu nii hoos, et tuleb hoida neid üle treenimast.
Viljandi vibulaskjate juhendaja Aune Variku sõnul on rahvusvahelisi võistlusi nuusutanud kadetid praegu nii hoos, et tuleb hoida neid üle treenimast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Osalemine möödunud nädalal Sloveenias Ljubljanas peetud Euroopa noorte vibulaskmise meistrivõistlustel andis neljale Viljandimaa sportlasele väärtuslikke kogemusi ning mis peamine, uut hoogu treenida.

Oma õpilasi tiitlivõistlustel toetanud Aune Variku jutust võis välja lugeda, et päris loodetud tulemusi seekord ei tulnud. «Eks me pea õppima ka kaotama,» lausus ta.

Samas leidis treener, et olla Euroopas 17 parema seas pole sugugi halb tase. «Ehk olid meie ootused pisut liiga kõrged,» vaagis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles