Kas isemajandav Eesti on võimalik?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Akadeemiline ühistegevuse selts ja Viljandimaa arenduskeskus korraldavad ülejärgmisel nädalal seminari, kus on vaatluse all ühistegevuslik majandus.

Arenduskeskuse kodanikuühenduste konsultant Jaanika Toome märkis, et viimasel ajal on Eestis hakatud üha rohkem rääkima ühistegevuslikust majandamisest, eeskätt ühistupankadest. «Pahatihti on sellekohased arutelud olnud kammitsetud poliitilistest intriigidest ning seetõttu on neis ette tulnud möödarääkimisi. Seepärast otsustasime asjahuvilistele ühistegevuse küsimustes selgust tuua,» sõnas ta.

10. juunil kell 15 Viljandi ametite maja teise korruse saalis algav seminar kannab pealkirja «Isemajandava Eesti võimalikkusest ehk Kuidas jätta rohkem raha kogukonda». Leie hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Mati Toomsalu räägib Eesti hoiu-laenuühistute liidu tegevusest ja Tartu hoiu-laenuühistu juhatuse liige Märt Riiner rahvusliku kapitali tähtsusest, Valma külavanem Jaan Leetsar tutvustab ühistegevuse rolli meil ja mujal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles