Petangimängijad saavad oma platsi Viljandi randa

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Eesti meister petangis Toomas Reede tegi eile Viljandi järve ääres proovivisked kohas, kus juba mõne nädala pärast valmib rahvusvahelistele nõuetele vastav petangiväljak.
Mullune Eesti meister petangis Toomas Reede tegi eile Viljandi järve ääres proovivisked kohas, kus juba mõne nädala pärast valmib rahvusvahelistele nõuetele vastav petangiväljak. Foto: Marko Saarm / Sakala

Petangis mullu Eesti meistriks tulnud Toomas Reede oli Viljandi linnaisadele mitu aastat rääkinud petangiplatsi rajamise vajalikkusest ja nüüd otsustas raad asja teoks teha.

Järve äärde juba juunis valmiv väljak vastab rahvusvahelistele nõuetele, nii et edaspidi saab lisaks harjutamisele siin pidada ka Eesti ning rahvusvahelisi võistlusi. Seni on siinsed petangihuvilised pidanud endale üle linna sobivaimat kohta otsima, samas näiteks kui väikses Valgas on tosina väljakuga petangiplats juba olemas.

Harrastajaid jagub

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles