60+ avas veebivärava

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+ sai endale ka veebivärava 60pluss.ee. Pildil on maikuu ajakirja 60+ esikaas.
Ajakiri 60+ sai endale ka veebivärava 60pluss.ee. Pildil on maikuu ajakirja 60+ esikaas. Foto: Repro

Tänasest on aadressil www.60pluss.ee avatud ajakirja 60+ veebivärav, mis ei piirdu ainult ajakirja sisu vahendamisega, vaid toob lugejani palju teisigi põnevaid teemasid ja uudiseid.

Ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla sõnul tegutseb toimetus selle nimel, et 60+ veebiväravast saaks keskkond, kus on kasulikku väga erinevatest valdkondadest. «Usume, et sellest saab ka omaealiste suhtlemiskoht,» märkis ta.

Ajakirja kirjastava Ühinenud Ajalehtede nõukogu liige Margus Mets ütles, et paberväljaande 45 000 küündiv tiraaž teeb sellest juba praegu Eesti ühe enim loetud ajakirja. «Digiväljaandega on võimalus jõuda veelgi avaramalt lugejateni vanuses 60+,» leidis Mets.

Kujundusjuht Ain Kivilaane ütlemist mööda püüdis tehniline meeskond 60+ veebivärava üles ehitada rahuliku kujundusega, selgelt, lihtsalt ja minimalistlikult.

Loomulikult jääb ilmuma ka paberajakiri, sest kõigil vanemaealistel ei ole võimalik ajakirja arvutist lugeda ja mõni seda ei soovigi.

Veebiajakirja on üles riputatud ka 60+ sisulood, kuid mitte täies mahus. Täisartikleid saab lugeda vaid paberväljaandest. Veebiväravast leiab huviline lisaks uudislugusid, fotogaleriisid ja videointervjuusid. 60pluss.ee on esialgu kõigile tasuta.

Alates selle aasta maikuust saab paberajakirja osta ka üksiknumbrina tavapärastes ajakirjanduse müügikohtades. Ajakirja tellimishind üheks kuuks on 2 eurot, terve aasta tellimusele kehtib praegu soodushind 11 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles