Keio Kits teenis kolmanda järjestikuse esikoha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval on Karksi-Nuias 34. Jaanijooks ümber Karksi paisjärve
Neljapäeval on Karksi-Nuias 34. Jaanijooks ümber Karksi paisjärve Foto: Kadri Maling

Viljandimaa jooksumees Keio Kits oli kolmandat aastat Karksi jaanijooksul väledaim, edestades nagu mullugi Jaan Jänest.


Möödunud kolmapäeval 33. korda peetud 4,4-kilomeetrisel jooksul ümber Karksi-Nuia paisjärve sai tulemuse kirja 297 osalejat, kelle seas oli 15 kepikõndijat. Tänavu oli lõpetanuid kolmekümne võrra enam kui eelmisel aastal ning lastejooksudelgi oli kaasategijaid mullusest rohkem — 113. Korraldaja Leo Liiber ütles, et osalejate arvu kasv valmistab organisaatoritele rõõmu, ehkki toob lisatööd.

Jooksudistantsi kiireimana läbis Holstre mees Keio Kits seekord raja ajaga 14.28,5. Nagu eelmiselgi korral teise kohaga rahulduma pidanud viljandimaalane Jaan Jänes jäi parimale alla 43 sekundit ning Rakverest pärit pronksimees Andrus Lein oli finišis võitjast 55. sekundit hiljem. Esikolmikule järgnesid neljandana Priit Talves, viiendana jooksu mitmekordne võitja Martin Mooses ja kuuendana parima noorsooklassi jooksjana Heinar Vaine.

Karksi valla parima tunnustuse võttis vastu Erki Maling, kes oli üldarvestuses 11. ja noorsooklassis teine. Kiireim naine oli 38. kohaga lõpetanud Gretel Tõlle Põltsamaalt ja parima Karksi valla naisjooksja tunnustuse teenis Kerti Einstein.

33. Karksi jaanijooksu tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles