Gümnaasiumi noored õpivad päeval õues ja laulavad öösel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Gümnaasiumi kutsub viiendale öölaulupeole.
Viljandi Gümnaasiumi kutsub viiendale öölaulupeole. Foto: Siim Teder

Viljandi gümnaasiumi paarsada kümnenda ja üheteistkümnenda klassi noort õpib täna õues, sest abituriendid lahendavad koolis matemaatikaeksami ülesandeid. Õhtul kohtub koolipere aga Ugala tiigi kaldal öölaulupeol.

Õuesõppepäeva ülesanded on seotud Viljandiga. Rühmiti liikuvatel õpilastel tuleb koguda eri kohtadest infot või lahendada ülesandeid. Lõplikult vormistatakse töö tulemused elektrooniliselt tänase päeva lõpuks.

Kell 20 algab Ugala tiigi kaldal Viljandi gümnaasiumi sõpruskooli Valmiera riigigümnaasiumi kontsert. Esinevad koorid Bonus ja Gamma ning kell 20.30 puhkpilliorkester Si-bemols.

Kell 21 aga algab sealsamas Viljandi gümnaasiumi teine öölaulupidu, mis on avatud kõigile ja tasuta sissepääsuga. Öölaulupeo eeslauljateks on kooli solistid, ansamblid ja koor, saateks mängib kooli bänd. Peakülaline on solist Mikk Dede, oodata on üllatusesinejaid. Kavas on nii rahvalikud kui klassikalised laulud.

Laulupeo lauliku nutiversioon on saadaval http://pub.lucidpress.com/laulud, selle kasutamine nõuab internetiühendust. Selleks, et kõik saaksid probleemideta kasutada laulikut ja oma telefoni akut säästa, soovitavad korraldajad lauliku pdf-versiooni varem nutitelefoni laadida lehelt http://bit.ly/laulikvg.

Paberil laulikuid on vähesel hulgal müügil kohapeal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles