Südalinna poelobudik ootab lammutamist

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude ajal Koidu tänava äärde ehitatud ajutise loomuga madal kauplusladu on praeguseks oma aja ilmselgelt ära elanud. Samas jagub sinna kliente, sest see on vanalinna ainus toidupood.
Nõukogude ajal Koidu tänava äärde ehitatud ajutise loomuga madal kauplusladu on praeguseks oma aja ilmselgelt ära elanud. Samas jagub sinna kliente, sest see on vanalinna ainus toidupood. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus andis tarbijate ühistule loa vanalinna ainus toidupood maatasa lükata, et uuele ruumi teha. Lähematel kuudel lammutusmeeskonda hoone juurde siiski ei saadeta.

ETK ketti kuuluva Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Priit Aule tunnistas, et Koidu poe maja on igas mõttes ajale jalgu jäänud ning seda kõpitseda ei ole enam mõtet. Et samas kohas võiks kauplemine tänapäevasel kujul jätkuda ka aastate pärast, pole tema hinnangul muud võimalust kui uus hoone rajada.

Mitte sel aastal

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles