Tänased Kuldõunad veeresid publiku lemmikute rüppe

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov on vastne näitlejate liidu auliige. Kolleegi üle rõõmustab publiku lemmiklavastuse «Lovesong. Ühe armastuse lugu» lavastaja Taago Tubin (paremal).
Luule Komissarov on vastne näitlejate liidu auliige. Kolleegi üle rõõmustab publiku lemmiklavastuse «Lovesong. Ühe armastuse lugu» lavastaja Taago Tubin (paremal). Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala 94. hooaja publiku lemmikud ehk Kuldõuna laureaadid tehti teatavaks reede õhtul, kui teater ja pärimusmuusika keskus kahes majas ühiselt hooaja lõpupidu pidasid.

Parim naisnäitleja on Adeele Sepp ja parim meesnäitleja Peeter Jürgens. Parimaks lavastuseks hääletas publik Taago Tubina lavastatud südamliku ja mõtlemapaneva lavaloo «Lovesong. Ühe armastuse lugu», milles mängisid kaasa mõlemad publiku lemmikud. Parima kujunduse tiitli pälvis kunstnik Jaanus Laagrikülli töö komöödiale «Kahe isanda teener».

Teatavaks tehti veel üks suur tunnustus: armastatud näitleja Luule Komissarov valiti Eesti näitlejate liidu auliikmeks. Auliikmeks valib juhatus neid, kellel on näitekunstis erilisi teeneid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles